You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı ivedi çıkış yürekin kullanılacaksa o zaman lazım koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Yani, üs üstelik şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını kösteklemek sinein mutasavverken, ivedili çıkış kapısı sadece hızlı ve emniyetli boşaltma muhtevain kullanılan bir kapıdır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Etkili sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşam kurtarmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik simultane kapının kolayca açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına destelı olarak birkaç farklı saye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun ruhsat olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişmiş olur.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 cihaz hiç kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli nakliye avantajları esenlamaktadır.

Ancak, yangın kapısı vandözları ortada eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı Yangın Kapısı satıcılar, müsait fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri mürtefi fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, henüz bina tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda içli davranılmalıdır.

Yangın sırasında emniyetliğin katkısızlanması ve şayan şekilde tahliyenin gerçekleşmesi için kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar emin şekilde binanın terk edilmesine imkân teşhisr.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak kötüda yan yer illere hizmet vermekteyiz.

Report this wiki page